Érintésvédelem - Tutiszaki
12444
post-template-default,single,single-post,postid-12444,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Érintésvédelem

Érintésvédelem

20:38 03 június in Blog

erintesvelem szakertoOtthonunk és annak környéke tele van elektronikai eszközökkel. Ezekkel mindig óvatosnak kell lennünk, ha éppen valamit szerelni szeretnénk. A legbiztosabb mindig az, hogy hívunk egy megfelelő szakembert, aki elvégzi a munkát. Több eszköz is van, mint amilyen a bojler, amely kötelezően el van látva olyan biztonsági kapcsolóval, mint az érintésvédelem. Ez kifejezetten nagy jelentőséggel bír azoknál az eszközöknél, amelyek vízzel állnak kapcsolatban, ugyanis itt nagyobb az áramütésből eredő sérülés veszélye.

Természetesen a legtöbb készülék úgy van megtervezve, hogy teljesen biztonságos legyen, sajnos azonban meghibásodás esetén előfordulhat, hogy olyan helyre is áram szökik, ahol amúgy nem lenne, ezért fontos, hogy az érintésvédelem megfelelően be legyen kötve és jól működjön. Mindenekelőtt szükségünk van egy olyan szakemberre, aki biztosan meg tudja oldani a kapcsoló vagy relé megfelelő üzembe helyezését. Érdemes az interneten keresni erre alkalmas erintesvedelemszervizeket vagy éppen magánvállalkozókat.

Akár itt, ezen az oldalon is találhat megfelelő szakembert a problémájára. Egy új elektromos bojler vagy éppen mosógép beállításánál amúgy is jó, ha olyan ember van mellettünk, aki ezt biztosan meg tudja csinálni, és bármilyen felmerülő gond esetén ki tud minket segíteni. Amennyiben ezen az oldalon talál ilyen szakembert, és meg van elégedve azzal a munkával, amit végez, akár az érintésvédelem bekötésével kapcsolatban, akkor kérjük, írja meg számunkra, és az újabb kiszállás alkalmával akár tíz százalékos kedvezményben is részesülhet.

Nem érdemes sosem kockáztatni az ilyen dolgokkal kapcsolatban, ezért ha felmerül a gyanúja, hogy az érintésvédelem nem lett gyárilag beállítva, vagy valami nem jól működik, azonnal hozzáértő embert kell hívni, hogy orvosolja a problémát. Ennek a kapcsolónak az a szerepe, hogy amennyiben meghibásodás történik, és az eszköz érzékeli, hogy nem megfelelően van leföldelve az árammal ellátott terület, akkor a másodperc töredéke alatt lekapcsolja az egész készüléket, ezzel megóvja a készülék és egyben a személy épségét is.

 


Kapcsolat