FAKRO tetőablak és más minőségi termékek - Tutiszaki
14303
post-template-default,single,single-post,postid-14303,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

FAKRO tetőablak és más minőségi termékek

FAKRO tetőablak és más minőségi termékek

09:11 04 április in Egyéb

A tetőtér kialakításának az egyik legfontosabb lépésének az ablakok kiválasztását tartják. Milyen márka legyen? Egyáltalán megbízható az adott típus? De mégis mitől számít jónak vagy kevésbé jónak egy tetőablak? Ha tetőtéri nyílászáró kerül szóba, akkor a legtöbben azonnal a VELUX-ra gondolnak, mert az egy igen nívós és ismert márkának számít, ami valóban nem tévedés. De ezen kívül érdemes még az olyan termékekre is odafigyelni, mint a FAKRO tetőablak.

FAKRO tetőablak színvonalas kivitelben

Nem véletlenül vált Európa második legnagyobb gyártójává a FAKRO, ami családi vállalkozásként kezdte és mind a mai napig ekként is üzemel Lengyelországban. A mai kor elvárásainak megfelelően, a FAKRO tetőablak a mérete ellenére is könnyen és egyszerűen beépíthető, de ezen kívül még számos olyan előnnyel rendelkezik, ami miatt érdemes lehet mellette dönteni.

Ott van például az egyik legelterjedtebb modell, a középen billenő PTP-V műanyag tokozással rendelkező változat. Az anyaghasználat előnyei főként a magas páratartalmú helyiségekben mutatkozik meg igazán. Akár 180 fokban is átfordítható, ami igen hasznos a tisztítást illetően. Konyhához, fürdőhöz, mosodához és más páradús helyhez is ideális és esztétikus megoldást jelent.

Továbbá olyan extrákkal van ellátva, mint a topSafe rendszer, ami megnövelt ellenállóságot jelent a betöréssel szemben. Számos kiegészítő tartozékkal rendelkezik, amivel növelhető a helyiség komfortérzete, illetve kihasználható a FAKRO tetőablakban rejlő minden lehetőség. Ebbe többek között beletartozik az elektromos vezérelhetőség is a csatlakoztatási lehetőségnek hála. A többkamrás PVC profil remek hőszigetelőképességet biztosít a nyílászárónak, az ebben található acélbetét pedig a megfelelő merevségért felel. A fehér szín mellett aranytölgy és fenyő hatású kivitelben is beszerezhető.

A ROTO tetőablak is tartogat meglepetéseket

Szintén egy méltán elismert márka, amit sokan választanak, ha a tetőtér kialakítása a cél. A ROTO tetőablak számos kiváló változatban érhető el, ráadásul nem is akármilyen kivitelben. Az R4 alapmodellnek számít, mégis prémium minőséget képvisel. Hasonlóan a FAKRO PTP-V változatához, ez is középen billen és az alap duplaüvegezés mellett, 3 rétegű üvegezéssel is elérhető. Az alapkivitel minőségét jól példázza az is, hogy edzett külső üvegezéssel van ellátva.

A ROTO tetőablak továbbá az időtálló kivitel ékes példája, ami a rétegragasztott, válogatott északi fenyőnek köszönhető, illetve az alap impregnálásnak és a kétrétegű lakkal történő végleges felületkezelésnek. Mindezt pedig dupla gumitömítéssel látták el.

A ROTO tetőablak R7-es modellje hasonló kvalitásokat hordoz magában, viszont ez már harmadban billenő nyitásmechanikát hordoz magában, így biztosítva a zavartalan kilátást. Ennek a nyitási módnak a további előnye, hogy nyitott állapotban sem lóg be a tetőtérbe. Az alsó részen elhelyezett kilincs kényelmes használatot tesz lehetővé.

Bármelyikre is essen a választás, a magas minőségből és az igényes kialakításból fakadóan az elégedettség garantált.

 


Kapcsolat