Riasztó rendszer telepítése – DIY munka vagy sem? - Tutiszaki
14129
post-template-default,single,single-post,postid-14129,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Riasztó rendszer telepítése – DIY munka vagy sem?

riasztó rendszer telepítés

Riasztó rendszer telepítése – DIY munka vagy sem?

14:44 10 július in Blog

Sokat próbált, „régimotoros” szakiként talán jó ötletnek tűnhet a riasztó rendszer telepítés házilag. Senki érdemeit, illetve tudását nem szeretnénk vitatni, előjáróban megjegyeznénk, a szóban forgó tevékenység tipikusan nem az a kategória, amivel érdemes lenne a saját kontónkra próbálkozni. Számtalan buktatója lehet ugyanis annak, ha felkészületlenül, tapasztalat hiányában látunk hozzá ahhoz a munkához, ami profi kézért kiált.

A létjogosultsága viszont megkérdőjelezhetetlen

Igen, a riasztó rendszer telepítés az a munka, amelynek sikérét a profi kivitelezés szavatolja. Az viszont egészen bizonyos, hogy a szóban forgó biztonságtechnikai berendezésre nagy szükség van. Elég csak beleolvasni az aktuális napi hírekbe, hogy rájöjjünk, a közbiztonság minőségi romlása nem kizárólag a nagyobb városokat, de a kisebb vidéki településeket is ugyanúgy érinti.

A családunk és az otthonunk védelme tehát igencsak releváns téma, amit nem vehetünk félvállról, és pláne nem bagatellizálhatunk el. A riasztó rendszer telepítésével azonban megoldottnak tekinthetjük ezt a témát. Azt viszont nem győzzük eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy a riasztó rendszer telepítése professzionális keretek között történjen.

A szakember az, aki ismeri az összes lehetséges buktatót

A riasztórendszer nem egy IKEA-s bútor, amit néhány csavarral össze lehet rakni, miután elolvastuk a használati útmutatót. Mivel a minőségi modellek esetében egy rendkívül bonyolult elektronikus rendszerről beszélünk, aminek az összes eleme megfelelően kell működjön annak érdekében, hogy maximális védelmet nyújtson, kizárólag a profi szakember végezheti el a szakszerű telepítést.

A riasztó rendszer telepítésének másik kardinális pontja: a helyes pozícionálás

Egy ízig-vérig profi szakember nem csak a rendszert magát ismeri, hanem azokat a stratégiai pontokat is, ahova a szenzorokat, kamerákat érdemes elhelyezni. Neki nemcsak a szerelés a munkája, hanem az is, hogy megelőzze a betöréseket, és ezt csak úgy lehet kivitelezni, ha a rendszer egyes elemei a megfelelő helyre kerülnek: mindent „látnak”, ám a betörőknek elérhetetlenek.

Ami mellett nem mehetünk el szó nélkül: garancia és hibaelhárítás

Ha profihoz fordulunk, a szakértő nemcsak a telepítésért vállal felelősséget, hanem az esetlegesen felmerülő hibák elhárításáért is. Egy DIY projekt esetében kihez fordulnánk, ha valami nem működik? Bár elsőre úgy tűnhet, hogy olcsóbban jövünk ki, ha magunknak szereljük fel a rendszert, gondoljunk egy kicsit bele: mennyi időt és energiát veszítünk a tanulással, hibakereséssel és az esetleges újra szereléssel?

 A szakember minden lépést garantáltan jól és gyorsan is csinál. Míg laikusként esetleg egy csavarhúzóval és egy létrával készülnénk nekifutni a telepítésnek, a szakembereknek olyan professzionális eszközök és technikák állnak a rendelkezésükre, amelyekkel gyorsabb, hatékonyabb és precízebb munkát végeznek.

A válasz a kérdéseinkre: Alarmdirect!

Kifogástalan renomé, sokéves tudás, többezer sikeres telepítés, megbízhatóság, egyszóval: Alarmdirect! Ha a nívós csapathoz fordulunk a kérésünkkel, a projekt sikerét előre is borítékolhatjuk.

 
Tags:


Kapcsolat