Minden igényt kielégítő guruló állvány bérlés - Tutiszaki
14037
post-template-default,single,single-post,postid-14037,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Minden igényt kielégítő guruló állvány bérlés

guruló álvány bérlés

Minden igényt kielégítő guruló állvány bérlés

16:17 10 április in Blog

A profi és gyors kivitelezés meghatározó tényezők bizonyos projektek esetében. Bár sokan szeretnék, de sajnos több olyan munkafolyamat van, amit nem lehet a talajról elvégezni, viszont megoldható, hogy több méter magasban is biztonságosan lehessen dolgozni. A létra használata helyett kerüljön előtérbe a guruló állvány bérlés.

A hagyományos homlokzati rendszerekkel szemben a mobil verziók sokkal kisebb mérettartománnyal rendelkeznek, viszont szabadabban mozgathatók, ami révén kihozható belőlük a maximum.

A többnyire könnyű alumínium vázzal készülő szerkezetek gyorsan összeállíthatók és teljes kényelemmel vethetők be kül- és beltéren egyaránt. A guruló állvány bérlés olyan befektetés, amivel a költségek mérsékelhetők, miközben a hatékonyság fokozható.

Mikor előnyös a guruló állvány bérlés?

A görgőkön elhelyezkedő állványok magassága sokkal jobban behatárolt, mint a stabil, helyhez kötött rendszereké, de a mobilitásuknak hála sokoldalúan kiszolgálják az igényeket.

Ilyen formában a guruló állvány bérlés jól jön, ha lámpák, elektromos szerelvények, térfigyelő kamerák felhelyezésére van szükség. Ereszcsatornák, riasztódobozok telepítése, aulák ablakainak tisztítása, cseréje, 2-3 magas stukkók, homlokzatok hőszigetelésének készítése, vakolás esetén egyszerűen utolérhetetlen a használatuk.

Építés és karbantartás, de a raktározás, takarítás során, bizonyos helyzetekben pedig még mezőgazdasági feladatok kiszolgálására is megfelel a guruló állvány bérlés. A kínálat viszont széles, ezért fontos megnézni, hogy milyen termékekbe fektet ezen a területen.

Instant guruló állvány bérlés

Az Instant Span 300 széles és keskeny kivitelben egyaránt igényelhető. A 0,75 vagy 1,35 m járólap szélességgel, illetve 2,6 hosszúsággal rendelkező állványok magassága elérheti toronykikötéssel akár a 30 métert is.

A speciális, repülőgépiparban is használt alumínium ötvözet terhelhetősége 2 kN/m2, ami megfelel 360 kg-nak. A sajátos felépítésnek hála a szűk helyeken is könnyen használható, ezért a magas raktárcsarnokokban kivételesen előnyös megoldás az ilyen típusú guruló állvány bérlés. Az Instant Span 300 oldalkeretének vízszintes beosztásai 30 cm távolságban vannak egymástól. Belülről, csapóajtós járólapon keresztül lehet felmászni a szerelő részre. De ez csak egy lehetőség a teljes palettából.

Ismerje meg a Profirent kínálatát!

Bár az Instant rendszerek igen népszerűek, de rajtuk kívül a Profirent még további megoldásokat is nyújt, amik megfelelhetnek a különböző igényeknek. Rux Mobilo-800, Altrex Mini és ennek a Plusz verziója szintén megtalálható a páratlan felhozatalban.

Az igényes szerkezetek szállítással együtt rendelhetők meg. Igényelhető még tanácsadás arra vonatkozóan, hogy adott feladatokra pontosan melyik típusú guruló állvány bérlés mellett érdemes dönteni a hatékonyság fokozása érdekében. A bérlet minimum időtartama 24 óra.

Bár a cég országszerte több telephellyel rendelkezik, minden terméktípus nem található meg az összes kirendeltségben, ezért érdemes erről érdeklődni a guruló állvány bérlés előtt. Ha tehát kiváló szerelő rendszerekre van szüksége, akkor már tudja merre érdemes keresnie azokat.

 


Kapcsolat