Miért mi? - Tutiszaki
12933
page-template-default,page,page-id-12933,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Miért mi?

Mi is „szakember” felhasználók vagyunk. Számtalanszor volt felújítás, vízvezetéktörés, villamos kábelszakadás, vagy valamilyen háztartási géppel problémánk, amit nem tudtunk megoldani. Ne is beszéljünk a csőtörésekről, zárcserékről és dugulásokról, amelyek azonnali beavatkozást igényeltek. Ezekben az esetekben, amikor még nem volt megfelelő szakemberekből álló ismeretségi körünk, sokszor találkoztunk kóklerekkel, akik nem értettek a szakmájukhoz, vagy olyan hiénákkal, akik kihasználták a szorult helyzetünket és egyszerűen, pofátlanul lehúztak.

Cégünk már 2009 óta foglalkozik üzletszerűen keresőoptimalizálással és internetes reklámmal. Most már eljutottunk arra a pontra, hogy saját kezünkbe vesszük ezt a problémát és megoldjuk.

A képlet nagyon egyszerű. Mivel jól ismerjük az internet adta lehetőségeket, jóval alacsonyabb áron tudunk eljutni Önhöz, mint felhasználóhoz; jelentősen kevesebbet kérünk a szakemberektől, mintha saját magukat reklámoznák; ráadásul még Önnek is jut 10% engedmény, ha minősíti a szakembert, így biztosítva azt, hogy a weboldalunkon holnap is a tutiszaki-t tudjuk ajánlani.

Az Ön minősítése alapján egy algoritmust állítottunk fel. Több száz felhasználó minősítése alapján rangsoroljuk a szakembereket, akik az adott területen dolgoznak. Így biztosan mindig olyan szakembert fogunk ajánlani Önnek vagy az ismerőseinek, akivel elégedett lesz.

Itt ötvöződik az internetes keresés a szájhagyomány útján terjedő reklámmal, vagyis ha Ön elégedett, akkor újra hozzánk fog fordulni, illetve ajánlani fog másoknak is. Ön jól járt, a szakember jól járt, és mi is jól jártunk.

Kapcsolat