Megtérülő befektetés a lapszintező használata - Tutiszaki
14012
post-template-default,single,single-post,postid-14012,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Megtérülő befektetés a lapszintező használata

lapszintező

Megtérülő befektetés a lapszintező használata

16:38 05 április in Blog

A profi munka elkészítéséhez a kellő tapasztalaton túl, megfelelő alapanyagokra és kiváló segédeszközökre van szükség. A hidegburkolás ilyen formában semmilyen esetben sem veheti kezdetét a lapszintező rendszerek valamelyik típusának beszerzése nélkül.

Ha szeretnénk elkerülni az úgynevezett fogazott felszín kialakulását, akkor a csempeszintező jobb, ha kéznél van. Legyen szó a terasz, előszoba, folyosó, konyha hidegburkolásáról házi módszerrel vagy kellő szakmai tapasztalattal, a TLS termékek mindenkinek a segítségére lesznek.

A csempézés első lépése a körültekintő tervezés

Eljön az a pont, amikor a felújítás már nem várhat tovább. A klasszikus, még évtizedekkel ezelőtt divatos 15×15 cm nagyságú fehér, illetve krémszínű mázas csempelapok gyakran még fuga használata nélkül voltak felrakva mindenfelé. Bár a funkciójukat ellátták, de a megjelenés terén bőven hagytak kívánnivalót maguk után.

A modernebb, már természetes kövekből készült, nagyobb méretű és egyedi formával rendelkező csempe, valamint járólap típusok sokkal megkapóbbak az elődjeiknél. Ezek felhelyezése, illetve lefektetése a lapszintező eszközök használatával egyszerűbb és hatékonyabb, mint eddig valaha. Tehát a megfelelő mennyiségű burkolóanyag vásárlása után vagy akár azzal egyszerre a lapszintező beszerzése is jó, ha megtörténik.

Miért fontos a lapszintező használata?

Ha valaki érzi magában a késztetést, némi utánajárással és a megfelelő szerszámokkal saját maga is elvégezheti a lakása csempézését, de ilyenkor számolni kell bizonyos hibákkal. A fogazott felszín kialakulásába olykor még a szakmában járatos, de elbizakodott mesteremberek is belefutnak. Hiába történik meg az alapos vízszintezés a lerakás során, ugyanis előfordulnak utólagos anyagmozgások a ragasztó száradása alatt, illetve a nagyobb méretű és vékony lapoknál minimális gyártási eltérések is felmerülhetnek.

Mindezek kiküszöbölésére lett megalkotva a lapszintező rendszerek sajátos választéka. Ezek feladata, hogy megteremtsék a csempék egymáshoz viszonyított helyzetének stabilitását és így megelőzzék a problémát. Egyszerű és logikus kialakításukból adódóan bárki elboldogul a használatukkal, tehát egy kezdő barkácsolónak is előnyére válnak, a profik munkája pedig még jobb lesz általuk.

Széles a professzionális lapszintező kínálat

A TLS termékcsaládon belül elérhetők a kis és nagy ékes csempeszintezők mellett, a csavaros és újrafelhasználható kivitelek egyaránt. A piacon leginkább keresettek jelenleg a TLS-PRO és ennek ECO, valamint SMART verziói. Ez utóbbiak kikönnyített anyagokból készülnek, ami kedvezően hat az árképzésükre. A kisebb méretű csempék lerakásánál, amilyenek például a konyhában és fürdőben igazán kedvelt metró változatok, az újrafelhasználható TLS-PROPELLER lapszintező kényelmes munkavégzést nyújt.

Nagyon könnyen ráérezhet bárki a precíz alkalmazásra, aminek következtében a kívánt végeredmény nem marad el. Ha tehát itt a lakásfelújítás ideje és már minden készen áll, akkor egyedül a lapszintező megrendelése marad hátra, mielőtt teljes lelkesedéssel belevetné magát a kivitelezésbe. Ne feledje, hogy a kellő befektetés mindig megtérül!

 


Kapcsolat