Így takarítsunk profin lakásfelújításkor! - Tutiszaki
14043
post-template-default,single,single-post,postid-14043,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Így takarítsunk profin lakásfelújításkor!

lakásfelújítás

Így takarítsunk profin lakásfelújításkor!

16:26 10 június in Blog

Számos oka lehet annak, hogy a lakásfelújítás mellett döntünk, például mert elavulttá váltak a szerkezeti elemek, vagy mert valamit meg akarunk változtatni az ingatlanon. Bármi is álljon a háttérben, nagyon fontos, hogy a munkálatok során, illetve azok után profi módon takarítsunk.  

Erre remek megoldást kínál a tisztítógép kölcsönzés, hiszen ezt a feladatot a leghatékonyabban úgy tudjuk elvégezni, ha professzionális kialakítású készülékeket használunk. Ha végül a bérlés mellett döntünk, akkor az Elit takarítás weboldalán bővebben is informálódhatunk az elérhető készülékekről, illetve egyéb hasznos tudnivalókról.  

A megfelelő eszközök használata mellett persze érdemes tisztában lenni néhány fontos dologgal is, amiket most kicsit részletesebben is bemutatunk. 

Ne csak a felújítás végén takarítsunk! 

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, hogy a takarítást a felújítási munkálatok végére hagyjuk, azt gondolva, hogy akkor majd minden hulladékot eltávolítunk, illetve az aprólékosabb tisztítási feladatokat is megcsináljuk. 

Sokkal jobban tesszük, ha a felújítás közben is időt szánunk arra, hogy az egyes munkafolyamatok között megtisztítsuk a terepet. A földön heverő törött csempék, az elektromos kábelek vagy más veszélyes anyagok ugyanis komoly sérüléseket és baleseteket okozhatnak. Arról nem is beszélve, hogy ezek a tárgyak akadályozhatnak minket a munkavégzésben, és megnehezíthetik vagy egyenesen ellehetetleníthetik, hogy bizonyos területekhez hozzáférjünk. 

Mindemellett pedig azért is érdemes eltávolítani a hulladékot, mert azok kárt tehetnek az épületrészekben, például a padlóburkolatban vagy a bútorokban, amiket nem kívánunk kicserélni. 

Legyünk hatékonyak, éljünk a tisztítógép kölcsönzés lehetőségével! 

A felújítási munkák során számos olyan takarítási feladatot kell elvégeznünk, amit az egyébként használt, hagyományos eszközökkel nem, vagy sokkal körülményesebben, nehezebben tudnánk megcsinálni. Gondolunk itt például a térkő, a csempe, a fuga vagy a simított betonfelületek tisztítására, de említhetnénk a csatornatisztítást is.

Az Elit takarítás weboldalán lehetőségünk van a tisztítógép kölcsönzésre, és természetesen szakszerű tájékoztatást is kapunk a készülékek funkcióiról, használatáról, valamint a bérlés feltételeiről.  

Nem mindegy, milyen gépeket használunk! 

Nagyon fontos alaposan utánajárni, hogy az egyes tisztítási, takarítási feladatokhoz pontosan milyen típusú készülékeket kell használni. Mindenképp olyan gépeket béreljünk, mint amilyeneket az Elit takarítás honlapján is láthatunk, azok ugyanis nagy teljesítményűek, ugyanakkor könnyen használhatóak, és speciális funkciókkal is rendelkeznek.  

Látható tehát, hogy lakásfelújításkor rendkívül fontos feladat a takarítás, amit a megfelelő teljesítményű készülékekkel tudunk megvalósítani úgy, hogy a végeredménnyel minden tekintetben elégedettek legyünk. Szerencsére ezeket a meglehetősen drága eszközöket nem feltétlenül kell megvásárolnunk, hiszen az Elit takarítás jóvoltából élhetünk a tisztítógép kölcsönzés lehetőségével is. 

 


Kapcsolat