Hogyan működik? - Tutiszaki
12943
page-template-default,page,page-id-12943,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Hogyan működik?

Szinte minden szakmát képviselnek a szakembereink. Amikor Önnek adódik egy megoldandó problémája, akkor regisztrál a weboldalunkon és kitölti az űrlapon feltett kérdéseket vagy felhívja kollégánkat az oldalon található számon, aki majd segíteni fog a kitöltésben.

Az igény felmérése után, megkeressük azt a szakembert, aki Önhöz a legközelebb van, éppen ráér és hamarosan fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Arra törekszünk, hogy mindenkinek egyenletesen legyen munkája. Amennyiben Önnek az elvégzendő munka nincs határidőhöz kötve, akkor azt feltétlenül jelölje meg, mert akkor sokkal nagyobb lesz a szakemberek választéka, akik közül kiválaszthatjuk a leginkább ideális személyt.

Amennyiben nem fogadja el az általunk kiválasztott szakember ajánlatát, akkor küldünk egy másik szakembert.

A munka elvégzése és kifizetése után az a kérésünk, hogy lépjen be a weboldalra és értékelje a szakembert, aki elvégezte a munkát. Ezután megkapja tőlünk a 10% engedményre jogosító kupont, amit a következő munkánál tud igénybe venni.

Mivel első alkalommal Önnek még nincs engedményre jogosító kuponja, van egy olyan lehetőség, hogy ajánljon nekünk egy megbízható szakembert. Itt ugyanaz a menet, mint amikor értékeli azt a szakembert, akit mi küldtünk. Amennyiben a megadott szakember még nem szerepel az adatbázisunkba, de a megkeresésünket elfogadja és hajlandó velünk dolgozni, akkor Ön megkapja a 10% engedményre jogosító kupont.

Kapcsolat