Gyors és szakszerű ablakcsere Miskolcon - Tutiszaki
13719
post-template-default,single,single-post,postid-13719,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Gyors és szakszerű ablakcsere Miskolcon

Gyors és szakszerű ablakcsere Miskolcon

18:51 09 április in Blog

Egy modern lakás hőháztartásának nagyon nagy részéért a nyílászárók felelősek. Lehet egy bombabiztos fűtési rendszerünk, azonban a nem megfelelő ablakokkal, ajtókkal rengeteg hőenergia mehet kárba, hiszen az utcát fűtjük vele. Az ablakcsere Miskolcon remek megoldás lehet az Ön számára is, ha úgy érzi, hogy nyílászárói nem kielégítőek. Cégünknek köszönhetően nem kell hónapokig kiköltöznie otthonából, ha új ablakokat szeretne.

Záros határidőn belül kicseréljük régi ablakait, betesszük az újat és már élvezheti is a tökéletes szigetelést otthonában. Az ablakcsere Miskolcon velünk a leggyorsabb és a legkedvezőbb! Sok ügyfelünknek mondjuk, hogy miért van szükség manapság ablakcserére.

Egy nemrég készült felmérés szerint a hazai lakások nyílászáróinak közel 90 %-a hőtechnikai szempontból nem megfelelő. Egy másik elszomorító tény, hogy a hazai lakások fűtésére fordított energia durván kétszerese a nyugat-európainak. A nyílászárók állapota, elavultsága és azok szakszerűtlen beépítése egy csere vagy még az építés folyamán alapvető okozói a problémáknak. Mit eredményez ez?

Egy átlagos lakás fűtésének körülbelül 60 %-át teszi ki a nyílászárók hővesztesége, amivel az utcát fűtjük. Ön is láthatja, hogy miért van szükség a szakszerű és hatékony ablakcserére. Ablakcsere Miskolcon kiváló áron érhető el az Ön számára is, ha elege van a régi, elavult ablakokból, amelyek csak halmozzák a fűtésszámlát.

Ha biztosan és szakszerűen beépített ablakokat szeretne otthonában, akkor a Tuti Szaki a megoldás. Gyors, hatékony és garanciális munkát végzünk. Keressen fel minket bizalommal!

 


Kapcsolat