Glettelés árak alakulása - Tutiszaki
13627
post-template-default,single,single-post,postid-13627,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Glettelés árak alakulása

Glettelés árak alakulása

15:03 19 február in Blog

Egy otthon karbantartása vagy teljesen alapjairól történő felépítése hatalmas költségekkel járhat. Azonban ha kellően odafigyelünk a megfelelő alapanyagok kiválasztására, akkor még spórolhatunk is elég sokat. A végső simítások egyik fontos eleme a fal egyenletes kialakítása. Ezt külön technikával kell létrehozni, aminek végösszegét a glettelés ár adja meg. Legyen az pucolás vagy gipszkartonozás, kihagyhatatlan, hogy egy végső vékony glett réteg is felkerüljön a felületre.

Ez az anyag kitölti az apróbb réseket, és egyenletes sima felületet hoz létre. Természetesen, a végső simítások egy alapos csiszolással fejeződnek be. De mennyibe kerülhet mindez számunkra? A glettelés ár eléggé sok mindentől függhet! Többek között attól is, hogy mekkora felületről van szó, valamint hogy pontosan hány réteg kell felkerüljön. Egy nyers téglafal esetében, amit kellően simára vakoltak, legalább három rétegben kell felvinni az anyagot, hogy jó eredményt produkáljon. A glettelés ár ennek tekintetében, természetesen, nő. Egy gipszkarton felületen azonban mindez sokkal egyszerűbb, hiszen elegendő egyetlen vékony réteg a jó eredmény eléréséhez. Az interneten egyszerűen találhatunk olyan mesterembert, aki elvégzi a feladatot. A tutiszaki.com oldal kimondottan azért jött létre, hogy ebben segítségünkre legyen.

Elég egy gyors telefonhívás, és máris úton a megfelelő mester. A részletes megbeszélés során a glettelés ár is kerüljön szóba, hogy tudjuk, mire számítsunk. Amint minden leegyeztetésre került, az anyagok beszerzésére kell fektetni a hangsúlyt. A szaki ebben is a segítségünkre lehet, mert nem kizárt, hogy ismer olyan lerakatokat, ahol jó áron megvásárolható az alapanyag. Ezzel aztán a glettelés ár jelentős részét megtakaríthatjuk. A munkadíj ugyanis csak az egyharmadát szokta kitenni a végösszegnek. Amint végül minden elkészül, és egy igazán remek, egyenletes felületet kapunk, akkor véleményünket írjuk meg a honlapra, mert egy újabb alkalom esetén akár 10%-os kedvezményben is részünk lehet. Egy újabb munkálat során így a glettelés ár jelentős mértékben csökkenhet.

 


Kapcsolat