Gipszkartonos munka egyszerűen - Tutiszaki
13624
post-template-default,single,single-post,postid-13624,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Gipszkartonos munka egyszerűen

Gipszkartonos munka egyszerűen

15:02 15 február in Blog

Gyakran elég sok idő eltelik, amíg eljutunk odáig, hogy otthonunk bizonyos helyiségeit sikerüljön felújítani vagy kicsit csinosítani. Szerencsére azonban, ma már nem szükséges a vakolat leverése, ha javítani szeretnénk a külső felület egyenletességén. A régebbi lakások esetén nem ritka, hogy láthatóan hullámos a fal, hiszen amikor még készült, akkor más technológiával dolgoztak, és nem volt elterjedt a gipszkartonos munka. A kézzel tapasztott vagy kifejezetten mész alapú pucolásokat nem lehetett olyannyira simára eldolgozni, ahogyan az ma elvárt. De mit tehetünk? Általában ilyenkor egyből kalapáccsal esnek neki a falnak, hogy a tégláig leverjék a régi pucolás minden darabját.

Ez azonban hatalmas felfordulással és nem kevés munkával jár, valamint a munkadíjak is jelentősek. Van azonban más, sokkal költségkímélőbb megoldás, ami a gipszkartonos munka! Ennek során különböző, előre gyártott elemek kerülnek rögzítésre, az eredeti falra mindenféle bontás nélkül. Előnye ezeknek a termékeknek, hogy felületük teljesen sima, és gyorsan lehet velük dolgozni. A rögzítésüket csavarral vagy éppen ragasztóval meg lehet oldani, és kimondottan jól tartanak.

Nem kell attól tartanunk, hogy például nedvesség hatására sérülnek, mert léteznek víz- és tűzálló változatok is, amelyeket kifejezetten a speciális helyiségekbe fejlesztettek ki. A gipszkartonos munka teljesen biztonságos végeredményt produkál. A tutiszaki.com oldalon gyorsan rábukkanhatunk egy olyan mesterre, aki elvégezheti a szükséges munkálatokat. A honlap kifejezetten azért jött létre, hogy ebben segítségünkre legyen. Amint kiérkezik a mester, és a felmérés megtörténik, a gipszkartonos munka kezdetét is veheti. Ha minden szükséges eszköz a rendelkezésre áll, akkor pár nap alatt a végső simítások is befejeződhetnek. A jó eredmény láttán aztán érdemes lehet véleményünket megírni a honlapra, mert egy újabb gipszkartonos munka esetén akár többszázalékos kedvezményben is részünk lehet. Újítsuk fel otthonunkat kifejezetten egyszerűen és jó áron a modern előre gyártott elemek használatával!

 


Kapcsolat