Gipszkarton glettelés egyszerűen és hatékonyan - Tutiszaki
13618
post-template-default,single,single-post,postid-13618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Gipszkarton glettelés egyszerűen és hatékonyan

Gipszkarton glettelés egyszerűen és hatékonyan

14:59 08 február in Blog

Szeretjük, ha otthonunk mindig kellően megfelel az elvárásunknak. Vannak, akik kevésbé igényesek egy adott felület egyenletességére, míg mások szeretnek jobban odafigyelni a részletekre. Egy nyers vakolatnak a megdolgozása nem egyszerű feladat, de kis odafigyeléssel igazán jó munkát lehet vele végezni. Azonban ha bízunk az előre gyártott elemekben, akkor a gipszkarton glettelés az, ami kimondottan remek eredményt hoz. Ezen termékek felülete teljesen egyenletes. De akkor miért van szükség a glettelésre? Amikor egy burkolást végzünk, akkor nem csak egy darabból építjük azt fel. Ahol a különböző elemek találkoznak, apró rések maradnak, és ezért elengedhetetlen a gipszkarton glettelés. Egy ügyes szakember rövid idő alatt végez a feladattal. Az interneten, azon belül is a tutiszaki.com oldalon rátalálhatunk a megfelelő képesítéssel rendelkező mesterre, aki alapos és gyors munkát fog végezni.

A honlap kimondottan azért készült, hogy segítségünkre legyen a szaki megtalálásában. Amint megvan a munkavállaló, már csak a gipszkarton glettelés marad hátra. Természetesen, nem külön erre a munkára vállalkozik a mester, hanem az egész burkolás kivitelezésére, és még nem kizárt, hogy a festést is ő maga végzi el. A gipszkarton glettelés eléggé specifikus feladat, ezért megfelelő szerszámokra is szükség van ehhez, amit a szakember visz magával. Annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, akár kimondottan rövid idő alatt is végezhet. A gipszkarton glettelés után várni kell, amíg az anyag megköt, és ezt követheti egy alapos csiszolás.

Ennek az a feladata, hogy végleges és teljesen egyenletes felületet hozzon létre. Már nincs sok munka hátra ezt követően, amíg minden teljesen elkészül. A gipszkarton glettelés kiemelt jelentőséggel bír, ezért ha látjuk, hogy jól végzi a dolgát a szaki, és meg vagyunk elégedve, akkor írjuk meg véleményünket a honlapra, és egy újabb alkalommal akár kedvezményben is részünk lehet. Nem kizárt, hogy olyannyira szép lesz a végeredmény, hogy a lakás többi szobáját is át akarjuk majd ezzel a módszerrel festetni.

 


Kapcsolat