A vizesvágó egy munkaeszköz, amivel minden szakinak rendelkeznie kell - Tutiszaki
14234
post-template-default,single,single-post,postid-14234,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

A vizesvágó egy munkaeszköz, amivel minden szakinak rendelkeznie kell

asztali vizesvágó bérlés

A vizesvágó egy munkaeszköz, amivel minden szakinak rendelkeznie kell

15:12 14 november in Blog

Amikor szakemberre bízunk egy munkát, akkor a tökéletes végeredmény mellett, gyors és hatékony munkavégzést várunk tőle. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha rendelkezésére állnak az olyan professzionális munkaeszközök, mint amilyen például az asztali vizes tégla- és betonvágó berendezés.  

Sok esetben ugyanis szükség van a beton, tégla és más kemény anyagok precíz vágására, darabolására. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ezt a készüléket minden szakinak meg kell vásárolnia, avizesvágó bérlés is jó alternatíva lehet. 

Miért előnyös a vizesvágó berendezés? 

A vizesvágó berendezés bérlés előnye kétségkívül a gyors, hatékony és kényelmes használatában rejlik. Az olyan kemény anyagok, mint a tégla vagy beton vágása nem tartozik a könnyű munkák közé, hiszen sok a hibalehetőség. A profi végeredményhez azonban az kell, hogy a szakember hiba nélkül dolgozzon, az elemek vágásakor pedig pontosak legyenek a kiszabott méretek, illetve szögletek.  

A szakembereknek általában sűrű napirendjük van, egyik projektet végzik a másik után. Főleg manapság, amikor kimagasló kereslet van a munkájukra. Éppen ezért fontos, hogy lendületesen, gördülékenyen dolgozzanak, amihez nagy segítséget jelenthet a nagy teljesítményű vizesvágó bérlése. 

Vízhűtéses rendszer segíti a munkavégzést 

Amikor kemény anyagok darabolása történik, akkor a két felület közötti mozgás során fellépő ellenállás, azaz a súrlódás hatására hő keletkezik. A magas hőmérsékletnek pedig számos negatív következménye lehet. Például a szerszámok könnyebben elkophatnak, a vágott anyagok pedig hajlamosabbak lehetnek az eldeformálódásra, illetve megváltozhatnak bizonyos tulajdonságaik. 

A vizesvágó bérlése során olyan berendezésre tehetünk szert, ami profi vízhűtéses rendszerrel van ellátva. Ennek az a lényege, hogy a vágófej körül keringtetett víz segít csökkenteni a munkadarab és a vágóél hőmérsékletét ezáltal csökkentve a hő okozta károkat.

Ezenfelül a víz a vágási folyamatból származó por, illetve egyéb hulladékok eltávolítását is segíti. Ennek köszönhetően jelentős mértékben javítja a vágási pontosságot, és van még egy előnye: csökkenti a berendezés karbantartásának szükségességét. A rendszer rugalmasan beállítható a víznyomás és a hőmérséklet szabályozásával, így mindig az adott munkához lehet igazítani.

Vásárlás helyett vizesvágó bérlés  

Az asztali vizesvágó nem tartozik az olcsó munkaeszközök közé. Persze, ha valaki szinte minden nap használja, akkor megéri beruházni egyre. Amennyiben viszont csak alkalmanként vagy egy-egy megbízás teljesítéséhez van szükség a használatára, akkor a vizesvágó bérlés tökéletes opció lehet. Ez esetben csak átmenetileg kerül a szaki birtokába a berendezés, viszont csak a bérleti díjat kell kifizetnie, nem a teljes vételárat. Ez pedig óriási különbség.

Nem vitás, hogy a professzionális szerszámok használata nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a szakemberek profi munkát tudjanak végezni, a feladataikkal pedig elég gyorsan tudjanak haladni. A vizesvágó bérlés remek megoldást kínál, ha nem állandó jelleggel, csak alkalmanként van szükség a kemény építőanyagok vágására. 

 


Kapcsolat