10% kedvezmény - Tutiszaki
12936
page-template-default,page,page-id-12936,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

10% kedvezmény

Mi „a sok kicsi, sokra megy” elvét valljuk és meggyőződésünk, hogy akkor vagyunk képesek jó dolgot létrehozni, ha mindenkit érdekelté tudunk tenni benne.

Egy hosszú távú üzleti modellre rendezkedtünk be, aminek az alapja a felhasználók visszajelzése. Amennyiben pozitív a visszajelzés egy szakember munkája után, akkor emelkednek a pontjai az algoritmusban, tehát több munkát fog kapni. Amikor egy szakember negatív visszajelzést kap, akkor csökkenni fognak a pontszámok, de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan kizárjuk a rendszerből – hiszen mindenkinek vannak rossz napjai. Természetesen kevesebb munkát fog kapni, de ha jók lesznek a visszajelzések, akkor ismét több lesz. Amennyiben valaki három negatív visszajelzést kap egymás után, akkor időszakos felfüggesztést kap, innentől már csak egy lépés lesz a végleges kizárás, de ehhez le kell telnie a minimum 3 hónapos felfüggesztésnek.

A lényeg tulajdonképpen az, hogy a szakemberekből álló csapatot a felhasználók alakítják a saját visszajelzéseikkel.  Tehát, az Ön szava, mint felhasználó, nekünk szent és ennek rendelünk alá mindent és mindenkit.

Reményeink szerint a következő szakembert is nálunk fogja keresni, ezért is kapja a 10%-os kupont!

A kuponnak nincs elévülési ideje, ám mivel minden folyamatosan változik, ezért évente egyszer frissítenie kell a kupont. Ez pár kattintással jár az oldalon.

Kapcsolat